Rodi

Kerstshow bij Welkoop Santpoort
Honderd gedecoreerde bomen, duizenden lichtjes en decemberaccessoires

Van klassiek tot de laatste trends en van bijzondere themabomen tot echte eyecatchers. (Foto: Rodi Media)

SANTPOORT-NOORD – Bij Welkoop Santpoort is de kerstshow weer begonnen. Kom langs en laat je inspireren en betoveren. Met bijna honderd gedecoreerde bomen, duizenden lichtjes en decemberaccessoires is dit de grootste en meest besproken kerstshow uit de regio.

“We beginnen in september al met het deze kerstmarkt”, vertelt mede-eigenaar Sander Gozeling. “De collectie is al in het begin van het jaar bepaald, maar ook in het decoreren en prijzen gaat veel tijd zitten.” Wie binnenstapt bij Welkoop Gozeling waant zich direct in de sfeervolle, betoverende en sprookjesachtige decembermaand.


Van klassiek tot de laatste trends en van bijzondere themabomen tot echte eyecatchers; bij deze kerstshow vind je het allemaal. “Wij hebben hier écht bijzondere accessoires die ergens anders gewoon niet te vinden zijn. Bepaalde thema’s blijven. De kleuren wit en rood komen elk jaar terug, maar we hebben ook bijzondere thema’s. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het is hier te vinden. Ook het levensechte Elfstedendorp is dit jaar opnieuw te bewonderen.”
Kom kerstinspiratie opdoen bij Welkoop Santpoort. “Mensen uit de hele regio komen naar deze kerstshow. We worden geprezen om de sfeer en ons zeer uitgebreide aanbod.” Welkoop Santpoort is dagelijks open. Kijk voor alle openingstijden op www.welkoop.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 01 december 2016 - 14:38

Foto's