Rodi

Bert Toebes rector op Curaçao

Bert Toebes gaat aan de slag op Curaçao. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Op de laatste schooldag voor de zomervakantie heeft Bert Toebes, adjunct-directeur op de locatie Han Fortmann, afscheid genomen van het Trinitas College.
Bert Toebes was eerst zeventien jaar docent lichamelijke opvoeding en daarna nog eens zeventien jaar conrector/adjunct-directeur. Voor veel (oud-)leerlingen en ouders uit Heerhugowaard en omgeving is hij een bekende, omdat ze hem bij hun eerste kennismaking met het Han Fortmann ontmoet hebben. Tot zijn takenpakket behoorden namelijk onder meer de brugklassen.
Na 34 jaar onderwijs op het Trinitas College wacht hem nu een nieuwe uitdaging. Donderdag 10 augustus start hij in een nieuwe functie: hij is benoemd tot rector van het Dr. Albert Schweitzer College in Willemstad (Curaçao). Net als de locatie Han Fortmann is dit een school voor havo/vwo. Toebes is dan ook van plan om een contact tussen beide scholen tot stand te brengen.
Het Albert Schweitzer College krijgt met Bert Toebes een vriendelijke, kundige en inspirerende schoolleider. Het Han Fortmann gaat hem missen.

Artikel geplaatst op maandag 24 juli 2017 - 08:48