Rodi

- ADVERTORIAL -
De nieuwe collectie van Wolkyshop
Kleurrijker en comfortabeler dan ooit!

(aangeleverde afbeelding)

REGIO - Sandalen, bandschoentjes, slippers, veterschoenen, klompjes en sneakers – sinds de oprichting in 1982 is Wolky het leukste merk voor comfortabele schoenen.
In alles zie en voel je de Wolky expertise terug: flexibele en lichtgewicht zolen, de uitneembare inlegzool en extra foam in het voetbed zorgen voor meer demping in de schoen. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt, de schoenen zijn ook van binnen gevoerd met leer; want kwaliteit en comfort gaan bij Wolky hand in hand.
Nieuw dit seizoen is de Tera; deze 'knitted' sneaker is wasbaar op 30 graden. De nieuwe retrolook Vulca sneakers zijn super trendy en aantrekkelijk geprijsd.
De e-walk is er nu ook voor heren! Deze sneaker is de e-bike onder de schoenen. Het Roll-a-way system in de lichtgewicht zool zorgt ervoor dat je voet bijna automatisch wordt afgewikkeld. Daardoor leg je met minder inspanning sneller grote afstanden af.
Onder de sandalen en slippers zijn er veel vernieuwingen; de nieuwe Pebbles sandalen met hun kurken voetbed zijn sportief en mooi, en verkrijgbaar t/m maat 44. Dankzij de dikke lichtgewicht afrolzool van de nieuwe slippertjes uit de Free serie, gaat lopen bijna als vanzelf.
Felle kleuren, speciale prints en kleurcombinaties; de nieuwe collectie is zoals altijd weer zeer divers. Voor welk model je ook kiest, je merkt het direct: Voeten houden van Wolky!
Bekijk de hele collectie op www.wolkyshop.com; verzending en retour zijn altijd gratis. Kom voor een goed advies naar Wolkyshop Haarlem, Barteljorisstraat 7.

Artikel geplaatst op maandag 19 maart 2018 - 12:38