Rodi

‘Kampeer Vakantie Experiënce 2018’ bij DE JONG

HILLEGOM-DE ZILK - Nu de kou uit het land is en de eerste bloemen boven de grond uitkomen, wordt het tijd om weer aan zonnige vakanties te denken. Met de ‘Kampeer Vakantie Experiënce 2018’ wordt zaterdag 31 maart daaraan een aftrap gegeven bij DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom-De Zilk.


Om dit kampeerevent zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn er die dag workshops, demonstraties en informatie over de nieuwste producten op het gebied van kamperen met de Camper, Caravan, vouwwagen of tent. Zo kan men zich bijvoorbeeld opgeven voor een workshop over TV kijken op de camping in het buitenland. Verder zijn er verschillende infostands. Daar kan men informatie krijgen over het verzekeren van de camper of caravan. Of een infostand waar men zich kan aanmelden voor een culinaire kampeerreis naar Spanje. Ook zijn er demonstraties met betrekking de allernieuwste snufjes op elektronica gebied voor caravans en campers. Zo kan de bezoeker een demonstratie krijgen van een level systeem voor de caravans via een app of een demonstratie van hydrolische stabielsteunen om de camper waterpas te zetten. Dit alles om de huidige kampeerder nog meer gemak op vakantie te laten beleven. Tevens kan men de hype van 2018 komen bewonderen. Dit zijn elektrische (vouw)fietsen die speciaal gemaakt zijn voor in de garage van de nieuwe Campers. Ideaal om te gebruiken om een lekker broodje bij de bakker te halen of om de omgeving in de vakantie te verkennen. Handig, licht, compact en van hoge kwaliteit in diverse modellen en prijsklassen. Prachtige fietsen waarop men deze dag eveneens een proefrit mag maken.

TEMPO 100 keuring


In Duitsland mag er 100 km op de rijkswegen gereden worden (In Nederland maar 90 km). Om 100 km te mogen rijden heeft men voor Duitsland een speciale sticker nodig. Deze sticker kan men alleen via een betaalde keuring verkrijgen. Op 31 maart biedt DE JONG die mogelijkheid aan haar klanten. Voor deze TEMPO 100 keuring dient men zich wel vooraf aan te melden, want deze keuring kan alleen op afspraak. Bij een vakantie met de kampeertent is het veel eenvoudiger om een bagagewagen achter de auto mee te nemen. Hierdoor heeft blijft er voor het gehele gezin lekker veel ruimte in de auto over. Tijdens het kampeerevent bij DE JONG kan men het gehele nieuwe assortiment bagagewagens van 2018 in de showroom komen bekijken. De Vakantie Experience begint 31 maart om 09.00 uur en duurt die dag tot 17.00 uur. Aanmelden voor de workshops en de Tempo 100 keuring kan per mail gedaan worden via: info@dejongrecreatie.nl Meer informatie kan men vinden op de website: www.dejongrecreatie.nl DE JONG Kampeer & Recreatie, Beeklaan 182-24a, in Hillegom-De Zilk*. Telefoon: 0252-517717 (*Het kampeercentrum ligt op de gemeentegrens van Hillegom en De Zilk)

Artikel geplaatst op vrijdag 23 maart 2018 - 11:15