Rodi

Met deze krant driemasterzeilen naar Volendam
4 augustus: daglange vaartocht over IJsselmeer v.a. € 10,- p.p.

Uitwaaien, ontspannen, meedeinen en volop genieten op het ruime dek van de Sanne Sophia. (Foto: aangeleverd)

REGIO - In samenwerking met Hollands Glorie, al ruim 35 jaar dé organisator van maritieme activiteiten op historische schepen, wordt voor de lezers van deze krant een onderhoudend dagje varen op het IJsselmeer georganiseerd; met de beroemde driemaster Sanne Sophia.
Uitwaaien, ontspannen, meedeinen en volop genieten op het ruime dek, ontspannen relaxen in de riante salon met bar of actief meevaren; een belevenis voor jong en oud. Iedereen mag actief meehelpen bij het varen, zoals hijsen en neerhalen van bijvoorbeeld grootzeil, fok of kluiver, overstag gaan, en als roerganger, graag zelfs.
Vanaf Muiden, een oud havenplaatsje in de monding van de Vecht, wordt via de zeesluizen, langs het Muiderslot, het Koninklijke jacht De Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit gevaren en koers gezet richting het IJsselmeer. Dan komt er ruimte en gaan de zeilen omhoog, het avontuur kan beginnen. Er wordt gevaren naar de pittoreske haven van Volendam, waar wordt aangemeerd voor een wandeling door dit wereldberoemde vissersdorp. Daarna worden de zeilen nogmaals gehesen en wordt teruggevaren naar Muiden.
Arrangement: 10.00 uur: ontvangst op de Sanne Sophia in Muiden (Herengracht t.h.v. nr. 75, 1398 AD). 10.30 uur: afvaart richting Volendam. 13.15-13.30 uur: aankomst Volendam. 13.30-14.30 uur: wandeling Volendam. 14.30 uur: terugvaart Muiden. De lunch op de Sanne Sophia (12.00-13.00 uur) is onderdeel van het uitgebreide cateringpakket, dat bestaat uit ontvangst met koffie/thee en iets lekkers; lunch met soep, twee belegde broodjes en een (broodje) kroket; en een borrelgarnituur in de middag. Het cateringpakket is exclusief drankjes. Deze zijn tegen contante betaling aan boord te koop. Het is niet toegestaan zelf etenswaren/drank mee te nemen. Gratis entertainment: (Shanty) muzikanten en schiemanswerk.
Lezersactie-tarief: 50% vaarkorting. Volwassenen betalen slechts € 15,- (normaal € 30,-), kinderen t/m 12 jaar € 10,- (normaal € 20,-). Cateringpakket volwassenen: € 17,50, kinderen t/m 12 jaar € 12,50.
Boeken:
www.sailing.nl/Winkel/
volendam-voor-de-boeg
Gebruik de actiecode DMZ2018RM om 50% korting te ontvangen op de vaartocht. Korting geldt zowel voor volwassenen als kinderen. Cateringpakket kan bijbesteld worden bij de reservering.

Artikel geplaatst op zondag 22 juli 2018 - 09:21


Lezersacties

Genieten van de winterzon in Portugal

REGIO - De Algarve is gelegen in het zuiden van Portugal en beschikt over een bijzondere combinatie van zonovergoten stranden, prachtige rode rotsformaties, intieme baaien en een prachtig achterland. Monte Gordo is één van de badplaatsen gelegen op enkele kilometers van de Spaanse grens. Op de boulevard is het altijd...

Geniet van prachtige natuur in Overijssels Vechtdal

REGIO - Het 3-sterren Hotel De Bokkepruik is gelegen op loopafstand van de Vecht en het centrum van Hardenberg en is omringd door een grote tuin met eeuwenoude bomen. Het is een oase van rust in de bebouwde kom van Hardenberg. Op steenworp afstand van het hotel zijn de bossen...

Met deze krant driemasterzeilen naar Volendam
4 augustus: daglange vaartocht over IJsselmeer v.a. € 10,- p.p.

REGIO - In samenwerking met Hollands Glorie, al ruim 35 jaar dé organisator van maritieme activiteiten op historische schepen, wordt voor de lezers van deze krant een onderhoudend dagje varen op het IJsselmeer georganiseerd; met de beroemde driemaster Sanne Sophia.Uitwaaien, ontspannen, meedeinen en volop genieten op het ruime dek, ontspannen...

Bourgondisch genieten in Valkenburg
3 dagen genieten vanaf € 102,-

REGIO - Ervaar het echte Bourgondische leven in Limburg. Geniet van de prachtige heuvellandschappen en overnacht in Hotel Atalanta in het charmante Valkenburg. Nu drie dagen vanaf slechts € 102,- p.p. inclusief ontbijt en twee keer een viergangen diner.Het hotel is gunstig gelegen direct aan de rand van Valkenburg. Binnen...