Rodi

Genieten onder de Spaanse zon
8-daagse vliegreis, volpension 4**** hotel v.a. € 349,- p.p.

Genieten onder de Spaanse zon. (Foto's: aangeleverd)

REGIO - Ontvlucht de herfst en de winter in Nederland en ga een weekje opwarmen in Benidorm aan de Spaanse Costa Blanca. Neem plaats op een terrasje aan de Playa de Levante of bezoek ‘s avonds een café en dans op de Spaanse muziek.
Arrangement: 7 nachten volpension in hotel Princesa****, op slechts 400 meter van de oude binnenstad en het strand van Benidorm. Het hotel heeft een binnen- en een buitenzwembad en een wellness centrum. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.
Inclusief retourvlucht Amsterdam - Alicante met TUI fly of Transavia (incl. belastingen en transfers), alle maaltijden, gratis water en een glas wijn bij de maaltijden, twee halve dag excursies met de bus en Nederlands¬sprekende reisleiding.
Prijs v.a. slechts € 349,- p.p.
Prijs is per persoon per arrangement o.b.v. 2 personen per kamer en economy vlucht. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. Vertrek dagelijks. Ook vertrek mogelijk vanaf Rotterdam en Eindhoven. De vanaf prijs is beperkt beschikbaar op een aantal data. Boeken kan tot en met 31 oktober 2018. De vertrekperiode van 14 november 2018 t/m 18 april 2019.
Meer informatie en boeken:
www.tui.nl/rodi, bel met TUI 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI winkel o.v.v. ‘Rodi Win¬terzon Benidorm’. Op deze aanbieding zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

Artikel geplaatst op zondag 14 oktober 2018 - 09:19

Foto's